'WE keep on growing' is het project dat vrouwelijk ondernemerschap in Nederland stimuleert. Veel vrouwelijke ondernemers zijn innovatief, hebben ambities en willen groeien. Coaching, door ervaren ondernemers, is de manier om deze ambitieuze ondernemers verder te helpen.
WE keep on growing is gestart in september 2011 en zal eindigen in september 2013. Gedurende deze 2 jaar worden 30 vrouwelijke ondernemers met groeiambities gecoacht door 15 vrouwelijke, ervaren ondernemers. Alle kennis, ervaring en expertise wordt gedeeld met andere Europese landen, waar vrouwelijk ondernemerschap hoog op de agenda staat.

Doel project

'WE keep on growing'  heeft de volgende doelstellingen: 
  • kennis en gegevens verzamelen over vrouwelijk ondernemerschap;
  • vrouwelijk ondernemerschap in Nederland een impuls geven;
  • vrouwelijk netwerk verankeren;
  • aantonen dat gecoachte vrouwelijke ondernemers een groei laten zien op effectiviteit, efficiency, winst en/of verbetering van persoonlijke vaardigheden.
Niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen heeft de Europese Commissie (in het kader van het Competiveness and Innovation Programme) een oproep gedaan om vrouwelijk ondernemerschap een impuls te geven. Middels coaching van vrouwelijke ondernemers met groeiambities willen zij:
  • onderkennen dat vrouwelijke ondernemers andere kenmerken en behoeften hebben dan hun mannelijke collega's;
  • zekerstellen dat recent gevestigde vrouwelijke ondernemers hun activiteit de eerste - vaak moeilijke - jaren kunnen volhouden.

 

CONTACT

Voor vragen over het programma kan er contact worden opgenomen met:

Project manager 'WE keep on growing': Juully Ruyters van Syntens
juully.ruyters@syntens.nl

Communicatiemanager Qredits: Alexa Dutilh
a.dutilh@qredits.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het 'WE keep on growing' project? Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van de ondernemers, de mentoren en de ambassadeurs?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!Website door IDvision